För våra minsta små

"Vi finns här för våra minsta små gosiga, underliga, trotsiga, fina, kladdiga, skojiga, irriterande, älskvärda och sockersöta små barn"

Vår filosofi

Vi tar vara på glädjen i att vara förälder, den oförställda galenskapen i ett skrattanfall och det första matkladdet med egna bestick. Amningen som fungerar, favoritnappen som alltid måste vara med och nappflaskorna som signalerar att det är läggdags. Lugna nätter och glada dagar med bebisar som utvecklas och upptäcker sin värld. Det är Bambino Mam i ett nötskal och vi har bakgrunden, varumärkena och produkterna som bevisar det.

Hållbarhet är en självklarhet

Vi ser inte bara till att våra produkter är av högsta kvalitet, säkra och praktiska, vi arbetar också noga i alla led för att skydda och bevara miljön för kommande generationer. Det gör vi på många olika sätt. Giftfri produktion har varit en självklarhet från starten och vi stödjer och uppmuntrar forskning kring nya hållbara material som kan ersätta plast. Vi mäter vårt miljöavtryck i alla led och arbetar hårt för att minska koldioxidförbrukningen. Vi tillverkar enbart produkter som vi vet kommer att säljas för att minska resursförbrukning och ser till att stödja våra anställda i Ungern och Thailand med gratis sjukvård, bra löner och bra arbetsförhållanden.

Läs mer om vårt CSR-arbete

Vi lyssnar på våra kunder och våra konsumenter

Finns ingen grupp konsumenter som är så engagerade och frågvisa som föräldrar. Det innebär att våra kunder också är engagerade och frågvisa. Därför går det enkelt att komma i kontakt med vår kundtjänst som kan svara på alla tänkbara frågor. Våra kunder kommer även med bra idéer på förändring av befintliga produkter. Det är en stor glädje för oss att ha så engagerade kunder och användare av våra produkter och vi vill gärna uppmuntra till att ta kontakt med oss. I stort som smått.

Engagerade medarbetare gör skillnad

Vår framgång beror på de människor som arbetar för oss och med oss. Vi är övertygade om att människor som gillar att arbeta tidigt kommer ta in mer kärlek och passion – och det är något som kan kännas i våra nappar, flaskor och andra produkter såväl som i kommunikationen med våra kunder.

Vi stödjer barn över hela världen

Operation Smile är idag en internationell hjälporganisation vars nätverk av tusentals medicinska volontärer från över 80 länder har som mål att förbättra livet för barn i över 60 länder. De har hittills utfört över 250 000 kostnadsfria operationer på barn, ungdomar och unga vuxna med läpp-, käk- eller gomspalt (LKG), eller andra ansiktsmissbildningar. De utbildar läkare och lokal sjukvårdspersonal på plats så att de på sikt själva klarar att ta hand om sina patienter.

I år har vi på Bambino Mam valt att stödja Operation Smile. Vår hjälp har bidragit till 100 operationer och det gläder oss verkligen. Men mer hjälp behövs och vill du läsa mer och även ge ditt bidrag, klicka dig vidare på länken nedan.

Läs mer om Operation Smile

Organisationer vi stödjer