Våra varumärken

Vi hjälper till att göra livet med bebisar och små barn lättare och mysigare.
Det gör vi genom att utveckla produkterna och metoderna som alla andra tar efter. Vi sätter alltid barnet och föräldrarna främst och vi stärker vår position ytterligare när det går bra för våra kunder.

MAM - We love babies (0-36 mån)

MAM är marknadsledande på tröst och nappflaskor. Med innovativa lösningar och österrikisk kvalitet är MAM bebisens bästa vän och originalet inom sugnappar.

MAM är ett österrikiskt företag som grundades 1976 av Peter Röhrig. Sedan starten har MAM haft som främsta mål att stödja barns individuella utveckling och förenkla vardagen för föräldrar. MAM är världsledande på sugnappar och nappflaskor och står för tröst och närhet mellan barn och föräldrar på 60 olika marknader runt om i världen.

Bambino - devoted to little eaters (6-36 mån)

Bambino är svensk tradition när den är som bäst. Bästa funktion, tilltalande design och högsta möjliga kvalitet och säkerhet. För matning att lära sig äta och dricka själv. En klassiker som alltid utvecklas.

Bambino är ett svenskt företag som har underlättat livet för barn och föräldrar sedan 1950-talet. Grunden för vår verksamhet är gedigen erfarenhet av barns behov och välbefinnande. Vår produktutveckling sker på huvudkontoret i Stockholm och baserar sig på föräldrars och barns behov.