Hållbarhet och säkerhet

Vi formar framtiden för dagens bebisar

Vi arbetar för bebisar

Vi ägnar lika mycket uppmärksamhet och omsorg åt varje detalj, varje handling och varje beslut som om det vore för den viktigaste bebisen i världen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur

Vår CSR-vision:

”Vi vill med våra färdigheter förbättra världen. Hållbart och framsynt. Eftersom dagens bebisar är morgondagens vuxna.”

Läs mer i vår internationella CSR-rapport

Säkerheten främst

Produkter för bebisar måste leva upp till många olika krav. De måste tillverkas av rena och säkra material. De ska inte gå att svälja eller bita sönder. Det får inte lossna små bitar. Det måste vara tydliga instruktioner och varningar på förpackningarna. Allt det här styrs av tydliga säkerhetsstandarder på EU-nivå som Mams grundare Peter Röhrig varit personligt involverad i att införa de senaste 25 åren. Detta viktiga arbete har också uppmärksammats av EU-kommission som gett MAM ett pris för produktsäkerhet. Det är naturligt för oss att gå i bräschen och visa vägen för branschen när det gäller säkerhet, materialval, design och funktion. Allt för att våra bebisar ska må bra och inte utsättas för fara.

Läs mer om hur MAM:s Produktsäkerhet prisats av EU

Bra är inte tillräckligt bra

På MAM brinner vi för att utveckla trygga och hållbara produkter som håller länge och som är gjorda av noga utvalda material, enkla att sköta om. Vi vill bidra i utvecklingen av säkra och vardagssmarta produkter som möter de tuffaste standarderna.

Läs mer om hur vi arbetar med produktsäkerhet för en mer hållbar värld