Victoria Stenman ny VD för Bambino Mam AB

Efter 30 år som VD för Bambino Mam lämnar Ingrid Grönfeldt över till Victoria Stenman. Victoria kommer närmast från posten som Group Business Development Director på distributionsföretaget Conaxess Trade. Victoria Stenman tar över sin nya post den 24 mars.

Bambino Mam är ett dotterbolag till Mam Baby AG som är en världsledande tillverkare av matnings- och tröstprodukter för barn, såsom nappflaskor, nappar och amningsprodukter. Företaget har upplevt en snabb tillväxt på de nordiska marknaderna under de senaste decennierna.

Victoria Stenmans uppdrag blir nu att fortsätta utveckla bolagets varumärken och produkter och skapa tillväxt på alla marknader.

– Det känns oerhört inspirerade att få förtroendet att leda Bambino Mam, ett företag med starka värderingar, entreprenörsanda och kultur. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att utveckla våra varumärken som redan nu är småbarnsföräldrarnas favorit, säger Victoria Stenman.

 Victoria Stenmans uppgift kommer även att vara att fortsätta det nära samarbetet med återförsäljare för att ytterligare stärka konsumenters tillgång till företagets produkter i alla kanaler.

Avgående VD:n Ingrid Grönfeldt kommer att övergå till en roll i styrelsen.

– Det är en stor glädje att kunna välkomna Victoria Stenman till Mam-koncernen. Hon tar med sig viktiga kunskaper om den nordiska marknaden. Jag vill också tacka Ingrid Grönfeldt för hennes bidrag under sina 30 år i rollen. Under hennes ledning har omsättningen i regionen ökat kraftigt över årtiondena. Hon blir kort sagt ett värdefullt tillskott i styrelsearbetet, säger Bambino Mams styrelseordförande Niklaus F. Schertenleib.

 

För mer information kontakta:

Victoria Stenman, VD

victoria.stenman@bambino-mam.se