Jobba hos oss!

Gillar du bebisar? Är du sugen på en utmaning av det svårare men lite gulligare slaget?

Vi söker en ekonomiansvarig

Just nu söker vi en erfaren och flexibel ekonomiansvarig. Tjänsten är på heltid med placering i våra fina lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig hos Bambino Mam får du ett helhetsansvar för allt som är kopplat till ekonomi.  Arbetsuppgifterna består bl.a. av:

  • Månads- kvartals- och årsbokslut
  • Budget- och prognoshantering med analys av de ekonomiska resultaten
  • Momsredovisning och momsrapportering
  • Kvartals- och månadsrapportering till moderbolaget
  • Bokföring av lager samt valutahantering
  • Ansvar för administration av lönehantering
  • Ansvar för att leda prisförändringsprocesser
  • Ansvar för likviditetsplanering
  • Vara systemansvarig för Dynamics Navision 2018 och upprätthålla manualer samt rutiner

 

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med flera års relevant erfarenhet och som gärna har arbetat inom ett produktföretag/lager. Du är en självgående, noggrann person med förmågan att organisera ditt arbete samt samarbeta med andra och viljan att utvecklas. I denna roll är det centralt att kunna se både detaljer och helheten i en affärsverksamhet. Du måste ha en stark drivkraft, flexibilitet, analytisk förmåga och proaktivt tankesätt. Du drivs av att analysera, utveckla, effektivisera, och vara lösningsorienterad. I rollen kommer du att ha nära samarbete med ekonomiassistenten och därmed blir du personens arbetsledare.

Erfarenhet av Dynamics Navision 2018 samt systemintresse är ett krav, har du dessutom tidigare erfarenhet av lagerredovisning är det meriterande. Det är dessutom ett krav att ha goda kunskaper i Officepaketet och synnerligen Excel. Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Bambino Mam AB erbjuder en dynamisk och platt organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter samt möjligheten att vara delaktig i olika projekt. Vi är en relativt liten organisation och därför behöver man kunna hantera dynamik och flexibilitet för att vi framgångsrikt skall nå gemensamma mål. Vår VD är en engagerad visionär som bidrar med mycket energi och det är något som smittar av sig i hela bolaget. Här finner man proaktivitet, drivkraft, analysförmåga och flexibilitet samt hjälpsamma och positiva kollegor.

 

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar Bambino Mam med Serveoffice. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Serveoffice men du kommer anställas direkt hos oss på Bambino Mam. Skicka in din ansökan snarast genom att klicka på länken nedan. Urvalet görs löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via Serveoffice. Observera att urvalet görs löpande eftersom tjänsten ska tillsättas omgående. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Cissi Silvstam på 070-564 13 70 eller cissi.silvstam@serveoffice.se.

 

SÖK HÄR: https://www.serveoffice.se/lediga-tjanster/Bambinomam 

Intresseanmälan

 

Finns det ingen ledig tjänst just nu eller om du inte hittar någon som matchar din profil, så får du gärna skicka oss en intresseanmälan. Vi sparar dina uppgifter och kontaktar dig om det dyker upp något som matchar din profil.

Skriv några rader om dig själv och ladda upp ditt CV!